Er du vores nye marketing-konsulent?

Her er jobbet til dig, der har overblik som en ørn og kan styre og optimere større og mindre digitale markedsføringsopgaver. Du har en veludviklet analytisk sans og skriver knivskarpe og læseværdige tekster. Det er en stor fordel, hvis du også har kompetencer inden for en eller flere digitale markedsføringsdiscipliner, gerne SoMe marketing.

Om Gro&Co Aps

Om Gro&Co Aps

Gro&Co er et mindre digitalt marketingbureau med stort potentiale. Vi er i god udvikling med kunder i vidt forskellige brancher, som vi hjælper med markedsføringsopgaver primært på Google, sociale medier og email. Vi producerer også content i form af tekst, billeder og film.

Vi er en selvstændig virksomhed i Ørskov Gruppen, som er et dynamisk web- og reklamebureau med mange kompetencer. Det betyder, at vi har fordelene ved at være et upcoming og meget agilt bureau, samtidig med at vi har kompetente kolleger at samarbejde og spise frokost med i Ørskov Gruppen.

Gro&Co har en række eksterne specialister tilknyttet og søger nu en medarbejder, der skal være med til at løfte bureauet til næste niveau.

Om jobbet og din profil

Du arbejder selvstændigt og motiveres af muligheden for at være med til at opbygge og sætte retning for vores bureau, og du trives i en hverdag med stor frihed, ansvar og indflydelse.

Din analytiske sans fejler ikke noget. Du finder hjemmevant rundt i Google Analytics og kan omdanne data til relevante indsigter og optimeringsforslag.  

Du arbejder struktureret med:

 • Projektledelse af kundernes kampagner, som oftest går på tværs af flere kanaler 
 • Opfølgning, analyse og rapportering til kunderne
 • Kundekontakt, salg og rådgivning
 • Leverandørkontakt
 • At udarbejde tilbud
 • At optimere interne processer, f.eks. i samarbejdet med leverandører 

Du har en knivskarp pen, som du skal bruge til:

 • Klar, tillidsvækkende og overbevisende kommunikation til kunderne i forbindelse med salg og opfølgning
 • Læseværdig copywriting og korrekturlæsning til annoncer, landingssider, nyhedsbreve osv.

Det er fabelagtigt, hvis du desuden har hands on-erfaring med en eller flere digitale marketing-discipliner. Det kan meget vel være SoMe, hvor dine kompetencer omfatter:  

 • At udarbejde og eksekvere en SoMe-strategi 
 • Engagerende community management
 • Annoncering og målretning i Facebook Business Manager og LinkedIn kampagneadministrator

Det praktiske

Din arbejdsplads er på Dommergården i Skjern med Kong Hans Bro i baghaven og mulighed for hjemmearbejdsdage. Du får løn efter kvalifikationer, gode sociale medarbejderarrangementer og kolleger med humoristisk sans. 

Kan du se dig selv i stillingen? Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til direktør Trine Ørskov på trine@groogco.dk. Fang Trine på tlf. 42769747, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Det praktiske